5 eenvoudige technieken voor Max coilnailer

Op welke manier die MAX tacker werkt kan u dan ook nalezen in de handleiding bij dit kopje documenten, in deze handleidingen vindt u verder allerlei praktische adviezen voor dit toepassing betreffende die tacker.

Schrijf u dan ook in voor onze nieuwsbrief en wees op de hoogte betreffende de koopjes, activiteiten en het laatste nieuws.

Tackerplein levert behalve al die welbekende zien tackers verder een bijbehorende bevestigingsmaterialen en compressoren.

De MAX CN55 is uitgerust met een instelbare luchtuitlaat, robuust magazijnruimte, stofkap en huisbescherming. De CN55 schiet nagels aangaande 25 t/m 57mm op draad gelast. 

Tackerplein is ons websites winkel voor Bouw- en Aannemersbedrijven, Timmerfabrieken, ZZP-ers en verschillende gespecialiseerde bedrijven welke zichzelf richten op de bouw en afbouw in een breedste zin betreffende het woord.

RGN kan zijn enkele jaren geleden gestart met dit namaken betreffende MAX tackers. Inmiddels bezit RGN een persoonlijk lijn aangaande tackers ontwikkelt welke het opvallend juist doen.

Tegelijk beschikt een hn65 over ons bijzondere "no mar" neusstuk. Dit neusstuk zorgt ervoor het daar geen afdruk met een slagpen in het werkstuk wordt achtergelaten.

Een Max CN55 is een industriele coilnailer die veeal is aangewend wegens het fabriceren aangaande pallets, kisten en kratten. Deze MAX coilnailer kan zijn kwalitatief bijzonder hoogwaardig en robuust en verwerkt rolnagels over 27mm tot 57mm.

Voeg het volgende telefoonnummer toe aan een contactlijst van je smartphone en je kan ons via WhatsApp nog sneller bereiken: 0615223400

Deze compacte doch bijzonder krachtige tacker verwerkt coilnails van 27mm tot 50mm. here Verder bestaan er voor een Max HN50 bijzondere beton en metaalnagels leverbaar.

Behalve de verkoop over Max tackers raakt u voor het ook juiste perfecte adres vanwege onderhoud en herstelling met uw tacker. In ons bedrijf beschikken over wij ons team over meemaken technische specialisten die die bezigheden uitvoeren. We proberen iedere keer een reparatiewerkzaamheden binnen 5 dagen uit te voeren, zodat u dan ook zo snel geoorloofd uw tacker wederom kunt benutten. Ook worden al die producten die u dan ook voor 13.00 uur besteld een volgende dag voor u afgeleverd (indien een producten voorradig zijn).

Het enige verschil, betreffende de stappen welke u dan ook normaal doorloopt, is het een betaling met een bijbehorende informatie alang wegens u klaarstaat. Eenvoudig en overeenkomstig de strenge beveiligingseisen betreffende de bank.

Op deze website vindt u ons totaalbeeld van alle MAX tackers welke we in onze webshop voorstellen. Staat de gewenste ontwerp er ook niet tussen? Neem rustig contact betreffende het op.

Multifunctionele Coilnailer passend wegens ook nagels op draad gelast indien op plastic groep. Reviews:

Een Max hn65 kan zijn ons kwalitatief hoogwaardige coilnailer. Ook via het lage gewicht, de geringe terugslag en de compacte behuizing is de max hn65 ons bijzonder gebruiksvriendelijke tacker.

Acties & Aanbiedingen Schrijf u in op onze nieuwsbrief en wees op een hoogte betreffende onze acties en aanbiedingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *